Winamp
Dobrodošli na zvaničnu stranicu Zlatar radija. Od sada nas možete slušati i putem interneta.

Ukratko o nama

Program smo zvanično počeli da emitujemo, 1. jula, sada već pomalo daleke, 1996-te godine. Odlukom br. 343, Republičke Radiodifuzne Agencije, od 2008-me godine program emitujemo na 106,8 MHz, dvadeset i četiri časa dnevno, pokrivajući signalom teritoriju opštine Nova Varoš. Pored FM Stereo signala sada smo prisutni u Vašim domovima i posredstvom interneta ili, kako se to zaista kaže, putem online streaminga. Dovoljan je jedan klik na ikonicu ponuđenu na početnoj strani našeg sajta i – tu smo!

Radio Zlatar neguje savremeni programski koncept. Pored zabavno-muzičkog programa, koji je protkan najslušanijim narodnim i zabavnim kompozicijama, tu su i informativne emisije, sa tematikom iz svih oblasti javnog života, prilagođene potrebama slušalaca koji od radija očekuju nešto više od puke zabave. Emitujemo lokalne vesti, vesti iz Srbije i sveta i, naravno, servisne informacije iz Javnih gradskih preduzeća. Neizostavan deo jednog savremenog, dinamičnog radija jesu kontakt emisije, zatim, razgovori sa gostima raznih profila i, svakako, ništa manje važne vesti i reportaže sa kulturno-obrazovnim predznakom.

Naposletku, kao što sami već znate, tu su i reklame ili, kako se to zvanično kaže – EPP. Ekonomsko propagandne poruke koje oglašivacima pružaju satisfakciju unapređenja poslovanja, nama značajnu finansijsku podršku a Vama, poštovani slušaoci, dobru informaciju o novim uslugama, proizvodima, akcijama, sniženjima i tako dalje. Znamo svi šta znači reklama u današnje vreme. Trudimo se da te reklamne poručice propisno zvuče, da ih lepo produkcijski upakujemo i učinimo ih, istovremeno, i efikasnijim i prijatnijim za uho.

Naš program je takav da ga mogu sa uživanjem slušati svi od 8 do 80 godina. Nismo, niti smo ikada bili, politički opredeljena medijska kuća. Svoj program zasnivamo, kao što vec rekosmo, isključivo na zabavi, servisnim informacijama i izveštajima o sportskim i kulturnim dešavanjima u našem gradu.

Dobro nam došli.

Srdačno, ekipa Zlatar radija.

Preuzmite dozvolu za emitovanje